Vil du have en uddannelse,
der åbner næsten alle døre?

 

Talentforløb og samarbejdspartnere

Via vores særlige talentforløb har du mulighed for at kombinere din STX eller HF med billedkunst, scenekunst, skrivekunst eller musik. Eller kombinere din STX med en sportslig karriere.

ART-GK

- STX ELLER HF KOMBINERET MED BILLEDKUNST, SCENEKUNST, SKRIVEKUNST ELLER MUSIK

Vil du gerne blive dygtig til musik, scenekunst, billedkunst eller skrivekunst og samtidig tage en gymnasieuddannelse i et stærk, kreativt miljø, hvor faglighed og fællesskab går hånd i hånd?

Et tæt samarbejde mellem Kulturskolen Viborg og Viborg Gymnasium betyder, at du faktisk kan begge dele. Vi sørger nemlig for, at du som elev på Kulturskolens talentforløb - ART-GK - får skræddersyet dine skemaer, så store afleveringer ikke falder sammen med turnéer og forestillinger. Og du vil opleve en hverdag, som hænger sammen med både skolearbejdet og tid til at øve eller arbejde kunstnerisk.

Som elev på ART-GK har du mulighed for at tage en STX på fire år eller en HF på tre år.


TEAM DANMARK

- STX KOMBINERET MED EN SPORTSLIG KARRIERE

Hvis du TeamDanmark-elev, kan du gennemføre gymnasieuddannelsen via et fireårigt forløb på Viborg Gymnasium. Forløbet gør det muligt for dig at kombinere en elitesportslig satsning med en ungdomsuddannelse på fleksible vilkår.

Du kan vælge den studieretning du vil, for der bliver plads til din sport ved siden af. Du får mulighed for morgentræning, færre timer og lektier i hverdagen og dermed bedre mulighed for en sammenhængende hverdag, hvor der er plads til skole, sport og dit sociale liv.

Er du godkendt af Team Danmark, og benytter du dig af muligheden for at forlænge din uddannelse, kan du få SU i det ekstra studieår.