Ud af huset

På VG har vi mange samarbejdspartnere blandt uddannelsesinstitutioner fx Aarhus Universitet, Via University College og virksomheder i det omgivende samfund. Dette samarbejde bliver løbende udbygget og styrket.

 

Samarbejdet med forskellige højere uddannelsesinstitutioner giver blandt andet vores elever mulighed for at udføre mere avancerede forsøg og for at høre om den nyeste viden fra forskningens verden. På samme måde giver vores tætte relation til erhvervslivet mulighed for fagrelevante virksomhedsbesøg i forbindelse med forskellige læringsforløb, så eleverne får en solid og realistisk fornemmelse af, hvordan tingene foregår uden for skolens dagligdag.

Studierejser og ekskursioner

En væsentlig del af undervisningen på STX og HF er ekskursioner og studierejser, hvor undervisningen finder sted uden for huset. Der er tradition for, at hver klasse på VG kommer på en studietur af en uges varighed. Dertil kan komme forskellige mindre rejser, ekskursioner - lige fra en halv dag til tre-fire dages varighed.

 

Se skolens regler for deltagerbetaling på studierejser og ekskursioner her 

 

Sikkerhed på rejsen
Udvekslingsrejsen, studieturen og sprogrejsen tilrettelægges af de undervisere, som deltager i rejsen. På turen vil der være et højt fagligt fokus, samtidig med, at der også vil være tid til sociale arrangementer og fritid. Sikkerhed er et yderst vigtigt punkt, når man tager på rejser til udlandet. Vi anbefaler, at du som elev ser videoen herunder, der forklarer nogle vigtige ting om sikkerheden på studieturen, og hvordan du bedst sikrer en tryg og sikker tur for dig selv og dine kammerater.

 

 


 
Bestil brochure

Bliv klogere på uddannelserne og studiemiljøet på Viborg Gymnasium.

BESTIL BROCHURE
 
Book en samtale

Book en samtale med en af vores studievejledere og få overblik og svar på dine spørgsmål.

BOOK SAMTALE