Elevråd og udvalg

På VG er der masser af muligheder for at involvere dig i ting, der giver mening for dig - og andre. Her kan du se nogle af de udvalg,events og traditioner, du kan engagere dig i.

 

Elevrådet

Her har du mulighed for at blive hørt - og skolens ledelse tager hver en ting der bliver snakket om til sig. Er det vigtig for dig, er det vigtigt for os. 

 

Hver klasse har to stemmer til elevrådsmøderne. 

 

Formændene for elevrådet Niels Leegaard, 3c og Ellen Marie Lund Sørensen, 3a.

 

Morgensamlinger

Hvad har Lars fra kantinen, festforeningens formand, rektor og råbekoret til fælles? De er tit på scenen til en af VG’s morgensamlinger. Det er morgensamlingsudvalget, der planlægger og gennemfører samlingerne, som er hele skolens samlingssted med stort og småt på dagsordenen. I Coronatiden live-streamer vi morgensamlingerne ud i klasseværelserne.

 

Bæredygtighedsudvalg

VG er en af 2030-skolerne og har et aktivt og synligt udvalg, der er med til at gøre bæredygtighed nærværende i hverdagen.

 

Caféudvalg

Fredagscaféerne på VG er både hyggelige og velbesøgte. Her kan du mødes med din klasse og på tværs af klasser og drikke en øl eller sodavand. Når der ikke er Corona, arrangerer Cafeudvalget fredagscafé fem-seks gange om året.

 

Råbekor

Hver morgensamling på VG bliver sluttet af med en opsang fra Råbekoret. Nyheder kommer under kærlig behandling med et humoristisk (og nogle gange lidt crazy) tvist.

 

Kammerkor

VG’s kammerkor er for dig, der kan lide at synge sammen med andre og for andre. Kammerkoret øver i frikvartererne og synger til forskellige begivenheder. For eksempel har koret sunget med Pernille Rosendahl til Snapsting og Martin Brygmann i Tinghallen.

 

VG-Aid

Hvert forår arrangerer gode kræfter i Elevrådet en støttekoncert, VG-Aid. Det er en aften med god stemning og masser af musik leveret af nuværende og tidligere VG-elever. Overskuddet går til indkøb af musikinstrumenter til skolens musikafdeling.

 

Run for the Slum

Den første fredag i december løber VG for at hjælpe andre. Igen i 2019 fik vi samlet penge ind til et uddannelsesprojekt for gadebørn i Mumbai. Pengene blev afleveret på en to uger lang studietur til Indien i januar 2020.

 

Dionysos

VG har ry for at lave nogle rigtig gode fester. Det er festudvalget, Dionysos, der søger for at skabe rammerne, så elever på tværs af årgange og uddannelser kan mødes og have en fest med hinanden. Når der ikke er Corona, arrangerer Dionysos fester fem-seks gange om året.

 

Teaterkoncert

Hvert andet år fyrer VG-elever den af til VG-teaterkoncerten i januar. Er du til sang, musik, dans, kostumer eller kulisser? Lige meget hvad, er der plads til, at alle kan udfolde deres kreativitet i et unikt fællesskab på tværs af uddannelser og årgange.