Uddannelse er meget mere end pensum.
Udfold dit talent på den fede måde.

 

Elevråd og udvalg

På VG er der masser af muligheder for at involvere dig i ting, der giver mening for dig - og andre. Her kan du se nogle af de udvalg, events og traditioner, du kan engagere dig i.

Elevrådet

Her har du mulighed for at blive hørt - og skolens ledelse tager hver en ting der bliver snakket om til sig. Er det vigtig for dig, er det vigtigt for os. Elevrådet på VG består af elever fra alle klasser og har repræsentanter i alle de udvalg, som er af interesse for eleverne. Elevrådets opgave er at varetage elevernes interesser på den mest hensigtsmæssige måde. Det betyder, at det er elevrådets ansvar at sikre, at der bliver taget hånd om alle elevers interesser i forbindelse med arrangementer, den daglige undervisning, undervisningsmiljøet, den generelle opbygning og struktur på skolen, forholdene for elever og meget andet.

Der er valg til elevrådet hvert år – og alle elever kan selvfølgelig stille op til valg! Alle elever på VG kan også komme med forslag og idéer til elevrådet.

Bæredygtighedsudvalg

VG er en af 2030-skolerne og har et aktivt og synligt udvalg, der er med til at gøre bæredygtighed nærværende i hverdagen.

Caféudvalg

Fredagscaféerne på VG er både hyggelige og velbesøgte. Her kan du mødes med din klasse og på tværs af klasser og drikke en øl eller sodavand. Når der ikke er Corona, arrangerer Cafeudvalget fredagscafé fem-seks gange om året.

Dionysos (festudvalget)

VG har ry for at lave nogle rigtig gode fester. Det er festudvalget, Dionysos, der søger for at skabe rammerne, så elever på tværs af årgange og uddannelser kan mødes og have en fest med hinanden. Når der ikke er Corona, arrangerer Dionysos fester fem-seks gange om året. Du kan finde Dionysos på Facebook.