sciencecamp

SCIENCE CAMP BJERRINGBRO - VIBORG

Science Camp Bjerringbro-Viborg er et tilbud til alle elever, der går i 4. - 7. klasse i Viborg Kommune, som er vilde med naturvidenskab.

Vi arrangerer 3 - 4 aktiviteter hvert efterår og forår, hvor eleverne på tværs af skoler arbejder med naturvidenskab og har det sjovt med hinanden.  

 

4.-5. klasserne:

Det koster 350 kr. at deltage for hele efteråret, og programmet er:

 

undefined

 

6.-7. klasserne: AFLYST PGA. FOR FÅ TILMELDINGER

Det koster 450 kr. at deltage for hele efteråret, og programmet er:

 undefined

Tilmelding senest søndag den 27. februar 2022 via PlaceToBook

Du kan se flere billeder fra tidligere Science Camps på vores facebookside: https://www.facebook.com/sciencecampbjerringbroviborg/

Kontaktperson: Lone Møller Nielsen, sciencecamp@vghf.dk, 86671533.

 

Behandling af data

Som udgangspunkt anvender vi udelukkende Jeres data i forbindelse med afviklingen af ScienceCampen. Vi bruger ikke Jeres data til andre formål eller deler dem med andre.

Ved tilmeldingen beder vi dog om samtykke til at:

  • Tage og dele billeder
    Vi vil gerne have lov til at tage billeder af deltagerne ved de aktiviteter ScienceCampen afholder, og dele billederne på vores facebookside samt eventuelt bruge dem i op til tre år i sammenhæng med anden omtale af ScienceCampen. Vi sorterer billederne inden de lægges på Facebook, men skulle I alligevel opfatte et billede som uheldigt eller upassende så sletter vi det gerne. Bare kontakt sciencecamp@vghf.dk
  • Dele kontakt-formationer
    Vi udsender en deltagerliste til de øvrige deltagere i ScienceCampen. Vi vil gerne inkludere den tilmeldtes kontaktoplysninger så det er nemt at kontakte hinanden og f.eks. arrangere samkørsel.
  • Sende yderligere henvendelser
    Vi vil gerne sende informationer om andre naturvidenskabelige arrangementer der måske kunne være interessante for Jer, og ikke mindst en invitation til den næste ScienceCamp. Vi sender maksimalt fem yderligere henvendelser og kun i op til et år efter den sidste aktivitet i ScienceCampen.

Du kan til enhver tid ændre dit samtykke ved at skrive til sciencecamp@vghf.dk