Skolen er lukket og undervisningen foregår virtuelt.

12-03-2020

Skolen er lukket og undervisningen foregår virtuelt.

 

Der er en række tiltag I bedes læse:

 

1. På hvert modul kan man læse, hvad man skal foretage sig i den pågældende time. Der vil være fraværsregistrering på alle moduler i skemaet, og derfor skal man logge på Lectio, når timen starter. Man kan altså ikke bare sove længe og tænke, at man lige laver et par lektier om aftenen. Den går ikke!

2. Lærerne vil gøre meget for at modulerne ikke går til spilde, og derfor skal I også tage alvorligt, at der stadig er skolearbejde, der skal laves hver dag, selvom I ikke møder ind på skolen. Det vil være meget forskelligt, hvordan modulerne ser ud og hvor meget de indeholder og det er ok! Vi har aftalt med lærerne, at de selv skal vurdere hvert moduls indhold.

3. Almindelige skriftlige opgaver skal laves som normalt. Vi regner med at afvikle SRP efter planen, og I vil få virtuel vejledning. Der vil være nogle, som er pressede, fordi de mangler bøger eller skal lave eksperimenter. Undervisningsministeriet er på sagen og sender os en løsning i løbet af få dage - så hører I nærmere.

4. SSO udskydes for at sikre et godt forløb for jer, hvilket medfører at der vil blive flyttet almindelig undervisning ind i uge 14 (+fredag uge 13). I kommer til at skrive opgaven på et senere tidspunkt.

5. Som en del af skolens beredskab i disse Corona-tider kan I kontakte vores elevcoach Diana, hvis i for eksempel oplever, at bekymringerne/ spørgsmål ifm. jeres skolegang vokser sig for store, eller hvis i pludselig befinder jer i en situation, hvor i har et akut behov for støtte.
Diana kan kontaktes via Lectio eller på tlf. 30 50 34 37 i tidsrummet 08.00 – 16.00 alle hverdage.

I kan skrive til studievejlederne på Lectio i deres træffetid.

God vind derude. Vi ses forhåbentlig snart igen.

Mange hilsner fra Lene

Tilbage til oversigten