Julehilsen 2017

19-12-2017

De ansatte på Viborg Gymnasium & HF ønsker elever, forældre og samarbejdspartnere en god jul og et godt nytår.

 

Hvert år i august ved skolestart er det en fornøjelse at opleve den respektfulde og imødekommende tilgang unge har i mødet med nye og fremmede mennesker, fag og steder. Det er forbløffende, hvor hurtigt der etableres nye venskaber, og eleverne omstiller sig til en hverdag med nyt indhold. Dette efterår har stillet fornyede krav til 1g eleverne på stx, til deres omstillingsevne og sociale tilpasningsevne, idet eleverne har skulle forholde sig til to nye klasser, først en grundforløbsklasse og dernæst en studieretningsklasse, på relativ kort tid. Til elevernes ros skal det siges, at de har accepteret lovens vilkår på fornem vis og fået det bedste ud af mødet med mange nye mennesker, såvel elever som lærere.

 

At ungdommen ikke interesserer sig for lokalpolitik, det passer ikke. På gymnasiet havde vi et valgarrangement på valgaftenen den 21. november, hvor elevernes helhjertede deltagelse og engagement i aktiviteterne gjorde en glad og varm om hjertet og skabte samtidig et velbegrundet håb for demokratiets gode vilkår i fremtiden. 

 

I december måned har vi lidt større eksamensaktivitet end tidligere, idet vores afslutterelever i hf og stx skriver deres store skriftlige eksamensopgave, og som noget nyt skal alle 1hf’erne til en eksamen efter et halvt år i deres kunstneriske fag eller idræt. Så der er stor eksamensaktivitet og mange prøver i dagene op til jul, og det fortsætter, for i begyndelsen af det nye år er det eux’erne, der skal til eksamener, og så er vi i gang igen...

 

Tak for et begivenhedsrigt 2017.

 

Vi ønsker alle en glædelig jul og godt nytår!

Tilbage til oversigten