Julehilsen 2015

15-12-2015

De ansatte på Viborg Gymnasium og HF ønsker elever, forældre og samarbejdspartnere en god jul og et godt nytår.

 

Det har været et begivenhedsrigt år med mange spændende undervisningsaktiviteter. Noget af det vi bestemt vil huske, er at to siddende statsministre uafhængigt af hinanden gæstede VGHF i 2015. Helle Thorning i marts måned, som en tidlig indledning og klargøring til valgkamp, og Lars Løkke Rasmussen på et af de absolut første gymnasiebesøg i hans regeringsperiode, endda lige i forlængelsen af udmeldte besparelser på uddannelsesområdet. Hvorfor de begge gæstede VGHF, står hen i det uvisse og rummer nok en del tilfældigheder, men uanset hvorfor er vi naturligvis meget beærede og stolte over deres besøg - på et af landets mest dynamiske og nytænkende gymnasier.  

 

Vi gør hele tiden noget for at forbedre de fysiske forhold for vores elever. Hen over sommerferien skabte vi med god hjælp fra lokale håndværkere to helt nye toiletområder og har således nogle ret fancy elevtoiletter. Det designmæssige udtryk virker måske sterilt, men det skulle lidt planlagt udsmykning gerne rette op på.

 

Hvis vi kigger lidt fremad, går vi spændt og venter på den udsatte julegave, regeringen har lovet i form af et gymnasieeftersyn i begyndelsen af det nye år. Vi er spændt på at nærlæse indholdet, når sløret løftes. Færre studieretninger og et karakterkrav til gymnasieuddannelserne vil være en del af indholdet. På trods af besparelser og gymnasieeftersyn er det vores erklærede mål fortsat at udvikle en faglig og pædagogisk stærk skole med et godt og særdeles attraktivt elevmiljø.

 

God jul.

Tilbage til oversigten