BOOK EN 
PERSONLIG 
RUNDVISNING
I TVIVL OM DIT UDDANNELSESVALG? BOOK ET BESØG PÅ VG HER.

Uddannelser der åbner alle døre

DYGTIGE LÆRERE DER ER KLAR TIL AT UDVIKLE DIG

Vores elever fortæller igen og igen om, hvor glade de er for deres lærere. Det skyldes, at vores lærere møder eleverne med et fagligt overskud, og at vores lærere er dygtige til at møde eleverne i øjenhøjde. Alle klasser har teamlærere, som tager sig af klassens trivsel i en dialog med klassens elever, så man møder ikke kun lærerne i en faglig sammenhæng. Og så er vores lærere så fulde af gode ideer og initiativer, at dagene sjældent ligner hinanden, så du har lyst til at komme i skole.

SE VORES RESULTATER



Dygtige lærere der er klar til at udvikle dig

FIND DIN UDDANNELSE PÅ 10 SEKUNDER

KLIK HER >>

Galleri - Elev der svinger sig

Galleri - Elever i dialog

Galleri - Lene Gade og elev

Billede med glade studenter

Galleri - Pige med mikrofon

Billede over kantinen

Billede med to studerende

Forsøg i fysik og kemi

Studerende og veninder

Tre glade studenter foran VG

GODE KLASSER
GODE LÆRERE
GODE KARAKTERER

Derfor ligger vores trivsel over landsgennemsnittet

Er du ny elev?

BLIV ELEV

Som ny elev på VG kan du glæde dig til superfede elevarrangementer, byens bedste gymnasiefester og cafeer. Vores klasser fungerer godt, og vi er gode til at sikre, at alle har lyst til komme i skole og opleve et fagligt og socialt overskud. VG er næsten en livsstil, hvor du både kan dyrke dine interesser og blive en del af mange forskellige fællesskaber på gymnasiet.

SE FILMEN

BOOK EN PERSONLIG RUNDVISNING

KLIK HER >>

ER DU FORÆLDER?
SE HILSEN FRA REKTOR

Vi er en skole med gode klasser, gode karakterer og gode lærere. Vi er verdensmestre i at sikre elevernes gennemførelse, fordi vi kender vores elever godt, og fordi vi møder eleverne i øjenhøjde både fagligt og socialt. Vores lærere er fagligt ambitiøse og dygtige til at sikre elevernes udvikling. Derfor er 2/3 af vores studenter i gang med en videregående uddannelse allerede 2 år efter de er dimitteret - og det er langt over landsgennemsnittet.

SE FILMEN

Er du forælder? Se hilsen fra Rektor