Certificering af Viborg Gymnasium & HF

13-12-2016

Viborg Gymnasium & HF har opnået en certificering af skolens naturvidenskabelig afdeling. Det er Science Talenter i Sorø, der står bag certificeringen.

 

At Viborg Gymnasium er blevet certificeret betyder, at både skolens talentstrategi og skolens naturvidenskabelige aktiviteter for både vores egne elever og fra elever fra grundskolen lever op til Science Talenters høje standarder.

 

”Vi ved godt, at vi laver et stort og godt stykke arbejde inden for naturvidenskab, og vi regnede bestemt også med at blive certificeret, men derfor er det selvfølgelig altid rart at blive anerkendt for det også!”, siger rektor Mads Fjendsbo.

 

Viborg Gymnasium & HF har de sidste to år haft en særlig samarbejdsaftale med ScienceTalenter i Sorø som Science Talenter Campus Jylland. Science Talenter i Sorø har haft udfordringer med at nå elever fra grundskoler langt fra Sorø, og derfor har vi på Viborg Gymnasium & HF, udover at lave masser af aktiviteter for skolens egne elever, fokuseret på at lave særlige aktiviteter for børn og unge i grundskolen og deres familier: Familiedage, hvor hele familien har kunnet hygge sig med naturvidenskab og Science Camp for børn i 4. - 6. klasse, der er et samarbejde mellem lokale aktører, blandt andet Naturvidenskabernes Hus, Energimuseet og Naturskolen, er blot nogle eksempler.

 

Certificeringen skete officielt ved en overrækkelse af certifikat og flag den 8. december i Sorø ved den årlige talentkonference hos ScienceTalenter på Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter i Sorø.

 

Se skolens ”Talentstrategi for Viborg Gymnasium & HF for 2016/2017” her.

 

undefined              undefined

Tilbage til oversigten