Skal du starte på VG?

 

KÆRE NYE ELEV

Tænker du ind imellem over, hvad du gerne vil med dit liv - og hvad du skal synes om karakterer, klima, kærester, kørekort, kreativitet, Corona og Cancel Culture? Så er VG det perfekte gymnasium for dig.

Vi kan nemlig godt lide unge mennesker, der stiller spørgsmål og leder efter meningen - og vi brænder for at gøre vores elever så dygtige og engagerede, at de får lyst til at udvikle sig, modnes og gå i gang med mere uddannelse bagefter.

Her på skolen har vi dedikerede lærere, der er klar til at udfordre dig og opdage ny viden sammen med dig. Du vil opleve en skole, der er interesseret i dig. I dine meninger. Vi tror nemlig på, at unge mennesker gerne vil involveres og være en del af noget større. Derfor har vi på VG klasseråd i alle klasser, hvor elever og lærere sammen diskuterer, hvad der motiverer klassen i undervisningen - og klassetid, hvor vi diskuterer det, der er vigtigt for vores fællesskab.

De elever, der har gået her før dig, er blevet nysgerrige på tilværelsen, dygtige til deres fag, og de er blevet en del af det fællesskab, som tilsammen er VG. Nu er det din tur.

Kom og tag en solid studentereksamen med adgang til de videregående uddannelser - og grib chancen for at blive en både klog, kreativ og kompetent student med mening... og meninger i livet.

Jeg håber, vi ses efter sommerferien.

PS: Se her, hvad vores studenter synes, du skal glæde dig til:

 

  

 

Lene Klemensen Gade 

Rektor

Læs mere om