Velkommen til VG

Viborg Gymnasium er en skole, der udvikler sig i takt med verden omkring os. Her uddanner og udvikler vi dygtige, kreative unge, der vil gøre en forskel. Hos os lærer du alt det, der står i bøgerne – og meget mere. Du lærer at bruge sine fag sammen med andre for at skabe ny viden og nye muligheder.

 

På Viborg Gymnasium bliver du til ikke talt til. Du bliver talt med. Vi tror på, at høje ambitioner og faglig udvikling næres af samtale og mangfoldighed. Vi er altid klar til at udfordre dig og lade os udfordre, og vi har fokus på dit potentiale.

 

På Viborg Gymnasium går vi langt for at tingene skal give mening. Vi tager ud i verden og tager verden med ind i klasselokalet. Og så spørger vi dig, hvad du mener.

 

Her er du ikke bare til – du er med.

 

Læs her på hjemmesiden om:

Vi former fremtidens fundament

Den menneskelige hjerne elsker nye udfordringer. At blive klogere på livet og verden. At udnytte og forløse sit fulde potentiale og nå så langt som muligt. Et kapitel ad gangen.

 

På Viborg Gymnasium får du de bedste muligheder for at komme hertil - og meget længere. Både fagligt og som menneske. Med ti forskellige studieretninger på STX og seks forskellige fagpakker på HF samt en lang række spændende valgfag kan du sammensætte et uddannelsesforløb, der meget nemt kan gå hen og blive nogle af de bedste studieår i dit liv. Fyldt med undervisning af allerhøjeste kvalitet. Fyldt med dygtige og engagerede lærere der har store ambitioner på dine vegne. Fyldt med de nyeste og mest banebrydende undervisningsmetoder. Fyldt med moderne teknologi der sammen med de arkitekttegnede omgivelser gør hver eneste skoledag til noget helt specielt. Og fyldt med et fællesskab og et stærkt sammenhold, der vil komme til at forme dig. For altid.

VG UDFORDRER PRÆSTATIONSKULTUREN

Med gode relationer undervisere og elever imellem, fokus på motivation, feedback og et sundt læringsmiljø bliver vores elever dygtigere og fagligt skarpere i samarbejdet med hinanden og underviserne. På VGHF udfordrer vi præstationskulturen, vi tør lave fejl, og vi lærer af dem. Det er nemlig kun, når vi udfordrer os selv og hinanden, at vi udvikler os fagligt og som mennesker. 

Man kan mærke, at VG har ambitioner på ens vegne. Man bliver ikke sat i bås og kørt igennem et eller andet system. Man er selv med til at skabe ens VG - Anne Rind, VG-student 2017 

På Viborg Gymnasium er vi ambitiøse på dine vegne som elev. Vores mål er, at du bliver så dygtig, som du kan med afsæt i dit faglige niveau. Du kommer med nysgerrighed, lærelyst og viljen til at forløse dit fulde potentiale. Vi bidrager med de nyeste undervisningsformer, høj faglighed, avanceret IT-teknologi og et tæt samarbejde med erhvervslivet og relevante uddannelsesinstitutioner. Sammen sikrer vi, at du bliver så fagligt dygtig som mulig.

Hertil og meget længere

På VG har vi højt til loftet, store fællesarealer og moderne undervisningslokaler. Vi har masser af kroge og områder til gruppearbejde og plads til innovative og kreative tilgange, der åbner for nye vinker og nye visioner. Det er en del af VG’s af DNA at tænke ud af boksen, se tingene på nye måder og turde prøve nye ting af – alt sammen i ambitiøst og spirende studiemiljø med høj faglighed og fællesskab. Vores fælles mål er, at alle kommer hertil og meget længere.

Det internationale

  • På VG prioriterer vi internationale relationer og har venskabsklasser og samarbejdsskoler i Indien og Ghana.
  • Vores STX-globaliseringsklasse tager to uger til Indien eller Ghana i januar i 2g
  • Alle STX-elever kommer på sprogskolerejse i september i 2g, hvor de besøger enten Tyskland, Spanien eller Frankrig afhængigt af deres andet fremmedsprog. På sprogskolerejserne går eleverne i sprogskole og er privat indkvarteret
  • Der er studieture i efteråret for vores 2HF-klasser og i foråret i 2g med spændende programmer, der sætter fagligheden ind i nye sammenhænge

 

 

 

 

 


 
Bestil brochure

Bliv klogere på uddannelserne og studiemiljøet på Viborg Gymnasium.

BESTIL BROCHURE
 
Book en samtale

Book en samtale med en af vores studievejledere og få overblik og svar på dine spørgsmål.

BOOK SAMTALE