HF-eksamen

Uddannelsen er for dig, der både gerne vil have en almen gymnasial uddannelse med et bredt udbud af valgfag og en uddannelse, hvor der ud over det teoretiske læsestof også lægges vægt på at arbejde med fagene i praksis.

 

 

Med en HF-eksamen har du adgang til både de korte, mellemlange og lange uddannelser - afhængigt af valg af fag. HF-uddannelsen giver dig en bred indsigt i historie, kultur, naturvidenskab og samfundsforhold, og det er vores mål at give dig en bred uddannelse på et højt niveau. Derfor gør vi meget ud af at sikre sammenhæng og helhed i undervisningen.

Det gode studieliv

På VG er vi også meget bevidste om vigtigheden af det gode elevmiljø. Derfor lægger vi stor vægt på de sociale fællesskaber og de mange forskellige sociale arrangementer både i og efter skoletid. VGHF er bygget op om et stort fællesområde med kantine. Det fungerer som opholdsområde og scene- og tilskuerrum ved særlige lejligheder. Balkoner og studierum bruges til gruppearbejde. Det gør, at selvom vi er en stor skole, så ser vi hinanden hver dag, og det er vigtigt for det sociale fællesskab.

 

Jeg synes, at det er et fedt gymnasium. Der er super atmosfære. Når man kommer ind, kan man mærke, at folk vil noget - det er fedt

Tidligere HF-elev

 

På VG er vi ambitiøse på vores elevers vegne. Vores erklærede mål er at være rigtig gode til at forløse den enkeltes potentiale, altså gøre den enkelte så god som overhoved muligt med afsæt i det faglige niveau. Vi er kendt og anerkendt for at have et "first mover mindset". Det betyder, at vi er først med mange nye tiltag - såvel undervisningsmetoder og -teknikker som rent teknologisk.

 

På VG er både det faglige og sociale fundament helt i top, og derfor tør vi godt sige, at hvis du vælger at gå her, så bliver du også dygtig.

 

 


 
Bestil brochure

Bliv klogere på HF-uddannelsen og studiemiljøet på Viborg Gymnasium.

BESTIL BROCHURE
 
Book en samtale

Book en samtale med en af vores studievejledere og få overblik og svar på dine spørgsmål.

BOOK SAMTALE