Brobygning

Brobygning i efteråret 2020 er AFLYST pga. covid-19

 

Kære elev

 

På Viborg Gymnasium byder vi velkommen til alle jer, der har lyst til at prøve, hvordan det er at være gymnasieelev på VG.

 

På brobygnings- og introduktionskurserne vil vi give dig et indblik i hhv. STX's og HF's forskellige fag og studieretninger eller fagpakker, det faglige niveau og ungdomsmiljøet på skolen.

 

Vi gør meget for, at du skal føle dig velkommen, og derfor vil nogle af vores mange elever være med til at tage imod dig, give dig en rundvisning og fortælle om hvordan det er at være elev på VG. Du hører både om den daglige undervisning - men også om de mange andre ting, der foregår på VG - både i og udenfor skoletiden.

 

Vores lærere vil både undervise dig i fag, du kender, men også i nye fag. De vil hjælpe dig med at få en fornemmelse af, hvordan det er at være gymnasieelev, så du kan blive klogere på dit valg af ungdomsuddannelse.

 

Vi glæder os til at se dig, og vi står altid klar til at give dig svar på de spørgsmål du måtte have.


Se mere om STX-forløbet her og HF-forløbet her.

 

Velkomst

Den første gang, du møder på Viborg Gymnasium, bliver du og dine kammerater modtaget ved hovedindgangen, og I kan sætte jer bordene ved indgangen.

Efter en kort rundvisning på skolen og en introduktion til uddannelsestilbuddene på VGHF går undervisningen i gang.

 

Vores forventinger til dig

Vi forventer, at du møder op og deltager aktivt i undervisningen. Dette indebærer også, at du kan få lektier for, så du skal være forberedt på, at din deltagelse i brobygningen også kræver hjemmearbejde. Og så vil vi bede dig om at medbringe almindeligt skoleudstyr (penalhus osv.). Har du en bærbar pc, er du velkommen til at medbringe den.

 

Skolens kantine

Skolens kantine er åben hver dag. Her kan du købe frokost mv., men du er selvfølgelig også velkommen til at have madpakke med.

 

Skemaer

Du kan finde dit skema her på denne side til de forskellige uger med to,- tre,- eller femdagesforløb.

 

Find flere oplysninger om skolen

Besøg os også på www.vghf.dk, eller find os på Facebook og Instagram.

 

Busser til og fra VGHF 

Følgende busser kører til Viborg Gymnasium:

Fra trappetorvet: Busrute 1 og 2

Fra rutebilstationen: Busruter med Viborg Gymnasium/Gymnasiet

 

Kontakt 

Eventuelle spørgsmål vedr. brobygnings- og introduktionsforløbet kan rettes til uddannelsesleder Ole Mortensen eller Lise Nygaard Markussen tlf.nr. 8667 1533 eller på om@vghf.dk