Mod på Matematik

På VG er vi rigtig gode til matematik. Vi har en lang række tilbud til elever på alle niveauer, så du kan blive udfordret, uanset hvor god du er.


Her er vi gode til matematik, og vi løfter eleverne fagligt! Nogle af vores elever vælger at tage masterclasses i for eksempel kryptologi, nogle deltager i matematikkonkurrencer og nogle oplever matematikkens betydning i samarbejde med virksomheder som for eksempel Mærsk.


Faget matematik er nemlig kommet til at betyde meget for mange elever.


Her på VG ved vi også, at nogle elever udvikler en nervøsitet ved faget, som får dem til at lukke ned og holde op med at lære noget. Også selvom de er dygtige elever. De trænger bare til at få nyt mod. 


Derfor hedder vores nyeste projekt MOD PÅ MATEMATIK.


Det er et tilbud til dig, som har fået opbygget en nervøsitet over for matematikken. Måske har du haft dårlige oplevelser med faget, eller måske er du bare bange for at føle dig lidt dum, selvom alle siger til dig, at det ikke passer. Hvis du gerne vil have matematik på A eller B-niveau, men er blevet nervøs for faget, så er vi fuld gang med at udvikle nogle redskaber, der kan få dig videre i din læreproces.


Fordi man skal trives for at blive dygtig!


Har du lyst til at høre mere om MOD PÅ MATEMATIK, så skriv til skolens mail eller ring til os, og så vil du blive sat i kontakt med en af de matematiklærere, der arbejder med projektet.

 

undefined