Vi har brug for unge, der er optaget af mening.
Bliv elev på VG, og få meget mere end en uddannelse.

VG er et moderne gymnasium. Vi tager klassen ud i virkeligheden, og virkeligheden ind klassen. Meningen er, at du skal blive dygtig. Så bliver du engageret og får lyst til mere uddannelse. Det er også meningen, at du skal få venner. Få lyst til at involvere dig og udvikle mod og modenhed. Det betyder noget, når man skal vælge blandt alle de muligheder, der viser sig, når man er ung.

Som elev på VG oplever du:

  • At ambitiøs faglighed er lig med nysgerrig faglighed
  • At du ikke bliver talt til, men talt med
  • At du får mod på matematik og meget mere
  • At du udvikler dig og får lyst til videre uddannelse

 

undefined

FAGLIGE RESULTATER I TOP. På Viborg Gymnasium er elevernes faglige resultater i top. Vores karaktergennemsnit på elevernes studentereksamen ligger over landsgennemsnittet for både mundtlige og skriftlige fag, så man får en solid, faglig eksamen med fra VG.

Vi tror på, at karakterer er vigtige, og udover at være ambitiøse på elevernes endelige karakterer til studentereksamen er vi også ambitiøse på den faglige vej, som bringer eleverne derhen. Vi har fokus på faglig nysgerrighed og træner modet til at tænke i komplekse faglige perspektiver på udfordringer.

VIRTUEL BROBYGNING PÅ VG. Skulle du have været på brobygning på VG? Vi har lavet denne video, hvor præsenterer vores uddannelser, og hvor du kan høre, hvorfor vores elever har valgt VG.

 

undefined