husk informationsmødet d. 12. maj for kommende elever
brevene er forsinket da e-boks er nede - de bliver sendt mandag

 

undefined

COVID-19 GENÅBNINGSFASE PR. 12. APRIL 2021

Viborg Gymnasium er nu startet op med selvtest af eleverne, og der er lavet en særlig plan for fremmøde til undervisningen, som eleverne kan se via skolens studieadministrative system, Lectio. Her fremgår det, hvornår man skal møde i skole, samt hvordan og hvornår selvtest på skolen finder sted. Vi informerer løbende eleverne via Lectio, i takt med at der kommer ændringer fra Undervisningsministeriet og Sundhedsstyrelsen. Se mere her.

CAMP EAST: NYE UNGDOMSBOLIGER VED GYMNASIET OG MEDIERSKOLERNE KLAR TIL AUGUST 2021 

Boligselskabet Viborgs nye studieboliger bliver opført på en perfekt placering imellem to store uddannelsessteder - Viborg Gymnasium og Medieskolerne. Boligerne består af 1 - 2 værelser og varierer i størrelse.

Her findes god plads til dig i din studietid - både når du skal fokusere på det faglige, og når du har lyst til fællesskab med dine medstuderende. Se billeder af boliger, indretninger samt priser HER

undefined

FAGLIGE RESULTATER I TOP 

På Viborg Gymnasium er elevernes faglige resultater i top. Vores karaktergennemsnit på elevernes studentereksamen ligger over landsgennemsnittet for både mundtlige og skriftlige fag, så man får en solid, faglig eksamen med fra VG.

Vi tror på, at karakterer er vigtige, og udover at være ambitiøse på elevernes endelige karakterer til studentereksamen er vi også ambitiøse på den faglige vej, som bringer eleverne derhen. Vi har fokus på faglig nysgerrighed og træner modet til at tænke i komplekse faglige perspektiver på udfordringer.